29 Haziran 2010 Salı

"CAMİA KABULLENMESİ"Nİ GARANTİ EDİYORUZ!

  • Transfer olduğunuz camianın sizi kabullenmeyeceğini mi düşünüyorsunuz?
  • Geçmişinizde yeni takımınızın taraftarlarını üzecek davranışlarınız mı oldu?
  • Kamuoyu sizi hala eski takımınızın ismiyle mi çağırıyor?
  • Eski camianızın sembol ismi olmaktan kurtulmak mı istiyorsunuz?
UMUDUNUZU KAYBETMEYİN!!! BİZ HALLEDERİZ...

Manipüle Ajans, uzman kadrosuyla yardımınıza hazır. Sosyoloji testlerinden başarıyla geçmiş, onaylanmış tekniklerle 3 aşamada sizi yeni camianıza adapte ediyoruz:

1.Aşama: ESKİ FOTOĞRAF
Mahallede top oynarken çekilmiş bir fotoğrafınızı amaca uygun renklendirerek kamuoyunu ikna edecek ilk kanıtı oluşturuyoruz. Fotoğraf çalışmasındaki hassasiyet ve gerçekçilik diğer aşamaların başarısını da etkileyeceği için uzman olmayan kişilere fotoğrafınızı elletmemenizi tavsiye ederiz. Ajansımızın deneyimli uzmanlarının neler yapabileceğini aşağıdaki örnekte görebilirsiniz:



2.Aşama: AKRABA İLE MAÇ ANILARI
Yeni takımınızın taraftarı olan bir akrabanızın ismini bize iletmeniz yeterlidir. Böylece, bu akrabanızla yaşandığını iddia edeceğimiz yapay anılar oluşturabileceğiz. Bir anıyı gerçekçi kılan detaylardır; yeni takımınızın tarihine o kadar hakim olmadığınız için lütfen bunu evde kendiniz denemeyiniz. Anılardaki gerçekçiliği arttırmak adına herkesin hatırlamayacağı maçlar seçilecek ve uzman kadromuz anınızı taraftarlığınızı vurgulayacak şekilde renklendirecektir. Örneğin,

"Dayım fanatik Fenerbahçe'liydi ve onunla birlikte Fenerbahçe maçlarına gitmekten büyük zevk alırdım. Hiç unutmuyorum 1993 senesiydi, ufacık çocuğum, karlı bir Ocak gününde soğuğa rağmen beni Fenerbahçe-Gaziantep maçına götürmesi için çok ısrarcı olmuştum. Maç 1-1 berabere bitmişti ama golü çocukluğumun kahramanı İlker attığı için çok mutlu olmuştum. O zamanlar Fenerbahçe Stadı çevresinde satılan köftelerin lezzetini hala ararım."

3.Aşama: ESKİ CAMİAYA SALLAMA
İlk iki aşamadan elde edilecek başarı yeni camianızın sizin geçmişinizle ilgili hiç şüphe duymamasına sebep olacaktır. Geçmiş çözümlendiğine göre son aşama gelecekle ilgili şüphelerin ortadan kaldırılmasıdır. Bu amaçla, eski camianıza (özellikle son dönemi hedef alan şekilde) üstü kapalı olarak saldırılması çok önemlidir. Ağzı olan herkesin açıkça saldırması ve hakaret etmesi mümkündür; ancak, ajansımızın uzmanlığı bunu size kimseyi rahatsız etmeden yaptırtmak olacaktır. Örneğin,

DEMEÇ: "Aradığım dostluk ortamını Fenerbahçe'de buldum."
ANLAMI: "Eski takımımda dostluktan eser yoktu."

DEMEÇ: "Aile büyüklerimle de konuştuğumda, kariyerim için doğru kararı verdiğimi düşünüyoruz."
ANLAMI: "Eski takımımla hiçbir hedefe ulaşamazdım, bunu annem babam bile biliyordu."

DEMEÇ: "Fenerbahçe seyircisi önüne çıkacağım için hiç olmadığım kadar heyecanlıyım."
ANLAMI: "Eski takımımın seyircisi de bağırır dururdu ama pek heyecan vermezdi."

Yukarıda bahsedilen 3 aşama profesyonelce yönetildiği takdirde yeni camianızın sizi kabullenmesini garanti ediyoruz. Bize ulaşın:

MANİPÜLE AJANS
Cumhuriyet Meydanı
Hürriyet Caddesi
No:11 Kat:6
TUNCELİ

manipulator@majans.com

2 yorum:

  1. sayın ajans müdürü,

    oyuncunun bir gülü koklarken veya önüne 15 top dizip çömelmişken bir fotoğrafı ile "artık gollerimi Fenerbahçe için atacağım" demeci ile ilgili çalışmalarınız da var mı ?

    YanıtlaSil
  2. Zümrüt stüdyolarıyla görüşmelerimiz sürüyor, forvetler için minyatür kaleyi topla doldurma projemiz yakında hayata geçecek ;)

    YanıtlaSil