14 Temmuz 2010 Çarşamba

DEV ADAM HULK HOGAN FENERBAHÇE'DE!

Amatör sporlarda başarılı sponsor anlaşmalarıyla başarıdan başarıya koşan Fenerbahçe Spor Külübü, son zamanlarda popülaritesini tekrar kazanan, ata sporumuz, yağlı güreş müsabakalarına katılma kararı aldı. Fenerbahçe Kırlangıç Güreş Takımı adı altında yarışacak güreşçilerin büyük başarılara imza atması bekleniyor:

Kırlangıç Zeytinyağları'ndan alınan finansal kaynakla ilk transfer bombasını da patlatan Sarı Lacivertliler, güreş sporunun ünlü ismi Hulk Hogan'ı renklerine bağladı. Daha önce emekli olma kararı alan Hogan'ın, Başkan Aziz Yıldırım'ın isteğini kıramadığı, şubenin yapılandırılmasında rol almak ve genç sporculara ağabeylik yapmak amacıyla bu teklifi kabul ettiği belirtiliyor:

Hulk Hogan'ın sarı-kırmızı bandanasının az daha krize neden olacağı basın toplantısında Başkan Aziz Yıldırım önemli açıklamalarda bulundu:

"Biz imkanımız doğvultusunda Türk spovuna hev tüvlü yatıyımı yapmaya kavavlıyız. Bugün Samandıva'da, Deveavzın'da, Topuk Yaylası ve Ankava Tesislevi'mizde dönüm dönüm çim alanımız var. Çayıvdan yana sıkıntımız yok yani. Tek eksiğimiz zevtinyağıydı; o konuda da Kıvlangıç Zeytinyavlavı'nın spova bakışı bizimle övtüştü ve önemli biv anlaşmaya imza attık. Buvadan güveş fedevasyonuna sesleniyovum bizim önümüzü açsınlar, biz en büyük güveşçilevi Tüvkiye'ye getivmek istiyovuz. Bugün bay Hogan'la anlaştık. Şu andaki yönetmeliklev kendisine lisans çıkavmamıza izin vevmiyov; ama çözeceğiz. Hulk Hogan büyük güveşçi ve sadece Fenevbahçe'ye devil Türk güveşine muazzam katkılav savlamak için geldi. Kendisini gevek FoxTV'de, gevekse de Amevika'ya gövevli giden avkadaşlavımız defalarca izledi ve bu tvansfev kavavını aldık. Efendim Hulk Hogan yavlı güveşten ne anlarmış! Bu kafa devişecek. Hoca olavak Ahmet Taşçı'yla gövüşüyovuz, çok iddialı olacağız. Havun Doğan bize geldi, ona seninle çalışmam avkadaş dedim. Seninle çalışmam. Neyse! Şimdi Bay Hogan, Fenevyum'dan onun için hazırladığımız tişövtlevi yıvtacak, belki biv iki söz de söylemek istev."

Başkan'ın ardından söz alan Hogan, Fenerbahçe gibi bir kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu, daha önce yağlı güreş yapmadığını ama televizyondan yakından takip ettiğini, Ahmet Taşçı, Recep Kara gibi isimleri yakından tanıdığını, buraya emeklilik günlerini para kazanarak geçirmek istediği için değil, tam aksine sportif anlamda yeni başarılara imza atmak arzusuyla geldiğini, Türkiye ve ABD arasından dostluk köprüsü olmayı hedeflediğini söyledi. Bu fırsatı yaratan Kırlangıç Yağları'na da teşekkür eden Hulk Hogan'ın konuşmasının ardından imza törenine gelen taraftarlara yırtık tişört dağıtımına geçildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder